blixen_wp_header_savanna_01-1

Kommende møder i Blixen Klub Vallensbæk

Generalforsamling
Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 17.10.19. kl. 10.15-12.15. Generalforsamling.

Vi starter med at afholde vores årlige generalforsamling – dagsorden og regnskab, samt oplæg til økonomi for næste sæson udsendes 14 dage før generalforsamling. Efter generalforsamlingen fejrer vi vores 1 års fødselsdag med stor kage kaffe/te! Og så løfter vi sløret for programmet for 1/10 2019 – 30/9 2020 – og det bliver spændende. Vi runder af med en snak om vores interessegrupper. Vi håber at mange af jer vil komme og bakke op om bestyrelsen og fejre vores 1. års fødselsdag. Deltagelse koster 20 kr.

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 31.10.19 kl. 10.15-12.15. “Et liv med udfordringer”

Blixen medlem og formand for Blixen Klub Vallensbæk Gitte Thielst kommer og fortæller om sit liv med en del udfordringer, opture og nedture og om at finde sig selv og sit liv i en voksen alder. Vi starter med barndom og teenageår på en frugtplantage i Nordsjælland – siden voksenliv med barn job og sjove projekter og mindre sjove arbejdsgivere, stress, depression, sygdom og livsglæde, Og om at tage ansvaret i egen hånd og kæmpe for at finde livsglæde og til tider meningsfuldheden i livet.

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 14.11.19 kl. 10-15. Besøg på Arbejdermuseet

Besøg på Arbejdermuseet, Rømersgade 22, 1362 København K.  Vi skal på rundvisning på Arbejdermuseet og tilbage i tiden til 50’erne. Der vil også blive tid til at kigge lidt mere rundt på museet. Bagefter spiser vi sammen frokost i Cafeen  på arbejdermuseet. Vi tager sammen toget fra Vallensbæk Station – hvor vi mødes kl. 10.05 og taget toget til Nørreport kl. 10.12, og så går vi de sidste små 300 meter til Museet. Der er plads til max 30 deltagere og udgiften til frokost og drikkevarer er omkring 130 kr. pr person. Blixen Klub afholder udgifterne til entre og rundvisning.

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 28.11.19. kl. 10.15-12.15. Australien / Samtalesalon

Foredrag 35 min ved Blixen Medlem Aase Holst: om Australien, som Aase har besøgt mange gange. Hun vil fortælle lidt om nutiden og lidt om aboriginals. Der vil også være en billedkavalkade. Efter en kort pause har vi så Samtalesalon – emne: Drømme – både dem vi har haft og dem vi stadig har – og nogle blev jo til virkelighed – nogle af dem skal vi dele med hinanden.

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 22.12.19. Kl. 10.15-12.15. Juleafslutning, juleklip

Kom til Blixen Klub Vallensbæk juleafslutning, hvor vi skal  juleklippe, snakke og julehygge sammen – mens vi i dag får kaffe/the og julebag – så den rette julestemning kan indfinde sig! Lilli Jensen og Annette Hansson (Blixen medlemmer) sørger for de gode ideer og sætter os i gang! Husk sakse og 20 kr.

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 9.1.20. kl. 10.15-12.15. Nytårskur.

Nytårskur – brainstorm på gode ideer til program for næste sæson – både oplægsholdere, samtalesalon og udflugter. Nye interessegrupper. Champagne og kransekage.

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 23.01.20. kl. 10.15-12.15. Oplæg, Thomas Evers Poulsen

  Vi får besøg af Thomas Evers Poulsen – der kommer fortæller os om, hvordan han kan få kvinder til alt – nok mest på et dansegulv i Vild med dans. Tillid er nøgleordet, når Thomas Evers Poulsen får kvinder at overgive sig til ham – og til dansen. Han har gjort det igen og igen i ’Vild med dans’. I løbet af få uger får Thomas Evers Poulsen en kejtet kvinde med kantede og stive bevægelser til at svæve elegant over dansegulvet.  I hænderne på danseren, bliver kvinderne som modellervoks.

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 6.2.20. kl. 10.15-12.15. Samtalesalon

Samtalesalon: i dag er emnet Retfærdighed.. Kom og vær med til en ny samtalesalon, hvor vi hver især skal fortælle ud fra emnet retfærdighed. Det må meget gerne være historie fra dit eget liv, hvor du enten fandt noget retfærdigt eller uretfærdigt – eller hvad dit forhold er til begrebet retfærdighed er. For i løbet af et langt liv, har vi helt sikkert stødt på episoder, mennesker, afgørelser eller andet, som berørte os i form af følelsen retfærdighed eller mangel samme.. Det kan være store ting og mindre ting i livet – der er sikkert nok at tage af!

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.