blixen_wp_header_savanna_01-1

Kommende møder i Blixen Klub Vallensbæk

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 12.12.19. Kl. 10.15-12.15. Juleafslutning, juleklip

Kom til Blixen Klub Vallensbæk juleafslutning, hvor vi skal  juleklippe, snakke og julehygge sammen – mens vi i dag får kaffe/the og julebag – så den rette julestemning kan indfinde sig! Lilli Jensen og Annette Hansson (Blixen medlemmer) sørger for de gode ideer og sætter os i gang! Husk sakse og 20 kr.

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 9.1.20. kl. 10.15-12.15. Nytårskur.

Nytårskur – brainstorm på gode ideer til program for næste sæson – både oplægsholdere, samtalesalon og udflugter. Nye interessegrupper. Champagne og kransekage.

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 23.01.20. kl. 10.15-12.15. Oplæg, Thomas Evers Poulsen

  Vi får besøg af Thomas Evers Poulsen – der kommer fortæller os om, hvordan han kan få kvinder til alt – nok mest på et dansegulv i Vild med dans. Tillid er nøgleordet, når Thomas Evers Poulsen får kvinder at overgive sig til ham – og til dansen. Han har gjort det igen og igen i ’Vild med dans’. I løbet af få uger får Thomas Evers Poulsen en kejtet kvinde med kantede og stive bevægelser til at svæve elegant over dansegulvet.  I hænderne på danseren, bliver kvinderne som modellervoks.

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 6.2.20. kl. 10.15-12.15. Samtalesalon

Samtalesalon: i dag er emnet Retfærdighed.. Kom og vær med til en ny samtalesalon, hvor vi hver især skal fortælle ud fra emnet retfærdighed. Det må meget gerne være historie fra dit eget liv, hvor du enten fandt noget retfærdigt eller uretfærdigt – eller hvad dit forhold er til begrebet retfærdighed er. For i løbet af et langt liv, har vi helt sikkert stødt på episoder, mennesker, afgørelser eller andet, som berørte os i form af følelsen retfærdighed eller mangel samme.. Det kan være store ting og mindre ting i livet – der er sikkert nok at tage af!

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 20.2.20 kl. 10.15-12.15. Blixen Historie

Blixen medlem og suppleant i Blixen Klub Vallensbæk Kirsten Erlendson kommer og fortæller historier fra sit liv og fra sit arbejde som journalist, der har bragt hende vidt om i verden. Men specielt Danmarks Radios dramaserier som ”Taxa”,  ”Rejseholdet”,  ”Forbrydelsen”, og ”Ørnen”, der er blevet hædret som verdens bedste i New York, har Kirsten fulgt i over 25 år. og sidst, men ikke mindst ”Badehotellet” har været en stor fornøjelse.  Man kan også dø af at gå for meget i dybden med sit arbejde. I Kirstens tilfælde blev hun reddet i en tryktank efter en særdeles mislykket dykkertur til Ægypten. Der er lagt op til en spændende formiddag med gode historier!

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 5.3.20. kl. 10.15-12.15 Oplæg, Jytte Abildstrøm

Her kommer skuespiller, teaterdirektør og mennesket Jytte Abildstrøm og fortæller om sit liv. Med power i håret og energisk udstråling har hun underholdt generationer af børn og voksne. Så længe Jytte Abildstrøm har noget på hjertet, fortæller hun gerne med små historier om livskvalitet og hendes mangeårige liv.  Det er lagt op til latter, glæde og indsigt i et spændende menneske!

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 19.03.20, kl. 10.15-12.15. Samtalesalon.

Kom og vær med og del historier til vores samtalesalon, hvor vi hver især skal fortælle om vores forhold til begrebet Livskvalitet og hvor vi synes, vi har det. Det må meget gerne være historie fra dit eget liv, hvor du i dit liv har følt stor eller mindre livskvalitet – det kan både være de gode oplevelser og dem, der kunne have været bedre. For i løbet af et langt liv, har vi helt sikkert stødt på episoder, mennesker, oplevelser eller andet, som gav os livskvalitet eller mangel på samme. Det kan være alt fra at nyde en is i en smuk solnedgang med sin bedste ven, gøre en forskel for andre, at komme i Blixen Klubben, at have hund og

Vallensbæk
BK Vallensbæk

Torsdag d. 2.4.20 kl. 10.15-12.15. Slum, sammenhold og sæbe

Fotofortælling fra Røde Kors i Kenya. Søs Stadil er frivillig i Røde Kors og har været på studietur til Kenyas slumkvarterer for ved selvsyn at opleve Røde Kors’ arbejde for de fattigste. Hjælpeprojekterne har især fokus på kvinder og børn. Hendes fotofortælling viser ikke kun nød og elendighed, men også sammenhold, virkelyst og livsglæde.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.