blixen_wp_header_savanna_01-1

Information om alt det praktiske

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring Blixen Klub Vallensbæk. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Det er ganske nemt: 

  • Du kontakter Gitte Thielst på mail: gitte-thielst@mail.tele.dk og oplyser navn, adresse, mail og telefonnummer
  • Og så tilføjer du en tekst a la denne aht datapersonforordningen (GDPR):   “Jeg accepterer at stå på en intern medlemsliste med ovenstående data, og jeg vil gerne modtage info og mødeinvitationer pr mail fra Blixen Klubben:”
  • Du vil så blive opkrævet medlemskontingent på 300 kr. årligt. Det indbetaler du på reg. 9570 konto 12697031 med tydelig angivelse af dit navn.   

Medlemsskab af Blixen Klub Vallensbæk koster 300 kr. i kontingent for  okt. 2019 – sept. 2020. Kontingentet fastlægges på den årlige generalforsamling i efteråret.

Torsdagsmøderne koster 20 kr, som du enten betaler samtidig med tilmeldingen på mobilpay på 61396952 eller medtager i kontanter. Pengene bruges til oplægsholdere og noget spiseligt, som nydes under mødet.

Ved udflugter etc. vil der også være betaling til mad og drikke.

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og du tilmelder dig hos Gitte Thielst på gitte-thielst@mail.tele.dk 

Samtidig kan du moilpay de 20 kr. på 61396952. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse. 

Der vil være en deadline for tilmeldingen, ofte senest tirsdagen inden mødet.

TIl de almindelige torsdagsmøder, hvor du har betalt 20 kr ved tilmeldingen, behøver du ikke melde afbud. De andre spiser glad din ostemad. De 20 kr refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse. 

Til større arrangementer eller udflugter, hvor prisen er højere, vil du kunne afmelde dig inden tilmeldingsfristens udløb. Og få dine penge retur til din konto.
Afmeldingen sker til Gitte Thielst.
Bliver du forhindret på dagen for en udflugt, vil arrangøren blive glad for en besked (tlf eller sms), så hele gruppen ikke venter forgæves.

Til møderne på Vallensbæk Rådhus Engen/Sletten kan der maksimalt deltage 50 personer – det antal som brandvæsenet har godkendt. Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor. Til udflugter o.lign. kan der være et lavere max antal afhængig af praktiske forhold. Det gode gamle først til mølle-princip anvendes.

Det kan du være med til – hvis du har lyst. Bestyrelsen sørger for henholdsvis møderne på Vallensbæk Rådhus og udflugter ud af huset.

Alle er velkomne til at komme med forslag til foredragsholdere eller steder, der kunne være interessant at besøge.
Måske kender du en, som kan holde et spændende indlæg på et møde? Måske kan du selv gøre det?
Foredragsholderne modtager klapsalver, et varmt håndtryk og 2 flasker vin, blomster eller chokolade for deres indsats.

Vi har dog også enkelte betalte foredrag og udflugter ud af huset, som Blixen Klub Vallensbæk betaler betaler for.

Blixen Klubben er et netværk for åbne, udadvendte kvinder, som har lyst til samvær foruden foredrag og udflugter. I praksis er det såmænd bare, at du har lyst til at snakke med andre og have en naturlig nysgerrighed.

Du skal afsætte hele tidsrummet fra 10.15-12.15 – det er altså ikke ok eller respektfuldt  at gå før tid – uanset årsag – så må du vælge Blixen til eller fra.

Da alt er baseret på frivillig arbejdskraft, er der høflig selvbetjening af forplejning. Og man rydder op efter sig.

Der er en forplejningsgruppe på 3-4 personer, som skiftes til at købe ind, sætte stole frem, dække kaffebord og rydde op efter hvert møde. Det skal ikke altid være de samme, som tager den praktiske tørn, så på et tidspunkt bør du også melde dig til en forplejningsgruppe.

Henvend dig til bestyrelsen, hvis du vil give en hånd med. Din hjælp vil blive modtaget med kyshånd. 

Hvis et mindre antal medlemmer har en fælles interesse kan de selv mødes i andre sammenhænge end klubmøderne. Grupperne er helt selvstyrende og fastlægger deres egne rutiner.

Hver gruppe bør have en tovholder, dvs en person nye interesserede kan henvende sig til, hvis de vil være med. Måske er det også tovholderen, der koordinerer aktiviteterne i gruppen.

Har du en ide til en interessegruppe, kan du give Bestyrelsen besked – eller måske selv tage ordet på et møde og “sælge” ideen.

Send en mail til gitte-thielst@mail.tele.dk inden udgang af oktober.

Undlader du at betale kontingent inden udgangen af november, er du automatisk udmeldt. Men det er høfligere af give besked – så bliver livet for kasseren også nemmere.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.