blixen_wp_header_savanna_01-1

Interessegrupper

Blixen Klub Vallensbæk’s interessegrupper er spændende netværk, dannet på basis af medlemmernes interesser. Du kan melde dig til en eller flere interessegrupper og få ny inspiration og netværk.

Der er dannet flere interessegrupper. Hver gruppe har valgt en tovholder, som har ansvaret for at holde sammen på gruppen og stå for kommunikationen internt i gruppen. Møder og frekvens for møder aftales i gruppen. Møderne afholdes alt efter deres karakter enten på Vallensbæk Rådhus eller andre steder. Det giver tovholderne besked om.

Det er vigtigt at understrege, at disse grupper er født ud af Blixen Klub, men er selvstændige grupper, som drives af gruppemedlemmerne selv. Grupperne er kun for medlemmer af Blixen Klub Vallensbæk.

Såfremt du har lyst til at melde dig ind i en eller flere interessegrupper, skal du kontakte tovholderen for gruppen, som vil sørge for, at du kommer på deltagerlisten og kan fortælle dig om de kommende aktiviteter og møder.

Har du selv lyst til at starte en undergruppe for Blixen Klub Vallensbæk’s medlemmer, så skriv til vallensbaek@blixenklub.dk og så finder vi ud af at sætte gruppen op.

GRUPPER – GENERELT

Hvis du ønsker at oprette en interessegruppe, bedes du henvende dig til Lone Lindekron på email: lone@lindekron.dk Sådan inviterer du til et arrangement: Skriv en

Vallensbæk Grupper
BK Vallensbæk

Akvarelmaling

Kirsten Erlendsson, kirsten@erlends.dk – Vi arbejder med akvarel. Erfaring ingen betingelse. Vi mødes hver 14. dag eller 1 gang om måneden.

Vallensbæk Grupper
BK Vallensbæk

Biograf

Alis Nørfjand, alisnorfjand@me.com – Biograftur med efterfølgende frokost eller kaffe og samtale om den film vi har set.

Vallensbæk Grupper
BK Vallensbæk

Byture

Inge Bøllingtoft, ib.rose@live.dk, Københavnerture, tivoliture og museer, med frokost.

Vallensbæk Grupper
BK Vallensbæk

Havevenner

Gitte Hansen gitteahansen@outlook.dk – Vi deler haveerfaringer og besøger smukke haver og parker. Vi mødes ca. 1 gang om måneden.

Vallensbæk Grupper
BK Vallensbæk

Krea

Lone Lindekron, lone@lindekron.dk – Vi samles om kreative aktiviteter. Håndarbejde, stenmaling ….. osv. Er du god til noget, som du kan lære os andre, eller

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.