blixen_wp_header_savanna_01-1

Blixen Klub Vallensbæk

Blixen Klub Vallensbæk fik sin ilddåb torsdag d. 6.9.2018. 

Vi er i dag en forening i Vallensbæk med bestyrelse, vedtægter, cvr. nummer og egen bankkonto. Vi har nu 76  betalende medlemmer – og det er lige i overkanten. Så pt har vi ikke plads til flere kvinder i Klubben – men du kan komme på en venteliste, som vi ser på hvert år i december mdr. Vi vil gerne fortsat være en ikke for stor klub og bevare nærheden, og at vi  kender hinanden.

D. 3.5.2019 til frivilligfesten fik vores formand Gitte Thielst prisen for årets Initiativ 2018, hun blev indstillet af Lone Lindekron på vegne af hele Bestyrelsen. Det var jo et dejligt skulderklap og anerkendelse af vores Blixen Klub Vallensbæk. Se mere om priserne – kig ind på linket her: https://www.vallensbaek.dk/nyheder/service/vallensbaek-festede-de-frivillige 

Blixen Klub er en klub kun for kvinder +- 60 år, som ønsker at finde fællesskaber, få inspiration og danne netværk. Vi mødes torsdage i lige uger til uformelt samvær og masser af spændende aktiviteter, foredrag, debat, snak, udflugter.

Som medlem får du mulighed for at præge indhold og aktiviteter. Aktiv deltagelse forventes af sig selv.

Vi er, som Karen Blixen selv, meget mere end blot litterære, idet vi satser på at gå på opdagelse i en lang række aktiviteter og forskellige temaer. Vi vil behandle alt fra kunst & kultur til livet som kvinde født i efterkrigstiden. Vi har oplevet rødstrømpebevægelsen, fri sex og kvinder i erhvervslivets top – emner, som stadig er højaktuelle, dog i en anden kontekst.

Vi har alle meget forskellige baggrunde – nogle er stadig erhvervsaktive, andre pensionister og andre igen familiens samlende midtpunkt. Der er ingen krav eller fordomme, ligesom Karen Blixen favner vi alle.

Vi vil bruge hinandens erfaringer og viden til at blive klogere på os selv og på hinanden, ligesom alle input til aktiviteter og emner er velkomme.

Vi samles torsdage i lige uger fra 10:15 til 12:15 til arrangementer, hvor kun tilmeldte medlemmer kan deltage. De fleste møder foregår i lokalerne Engen/Sletten på Vallensbæk Rådhus. Arrangementerne tilrettelægges af Bestyrelsen på baggrund af idéer og forslag fra alle medlemmer på en årlig workshop. 

Til mødet serveres kaffe/te og nok en ostemad eller kage!

Det koster kun 20 kr. pr gang at deltage i møderne. På udflugter koster det kun det vi spiser og drikker. Klubben betaler entre! 

Vores kontingent på 300 kr. går til at betale udgifter til foredragsholdere, kontorting, brød til kaffe/te og entre m.m. Vi har valgt at holde så lavt et kontingent, så alle kan være med og prøver at fundraise lidt ekstra penge til nye spændende foredrag og udflugter.

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail. HUSK – du skal afsætte hele tidsrummet fra 10.15-12.15, når du tilmelder dig.  

Arrangementerne kan være overtegnede og du kan risikere, at komme på venteliste. 

Bestyrelsen for Blixen Klub Vallensbæk

Fra venstre: 
Irene Romme, Lilli Jensen, Kirsten Søe Jørgensen, Gitte Thielst, Kirsten Erlendsson, Lone Lindekron, Jeanette Fjeldberg.

Sidste nyt

Blixen Klub Vallensbæk er en selvstyrende netværksgruppe for kvinder 60+ der bor i Vallensbæk Kommune.

vallensbaek@blixenklub.dk

Udfyld denne formular, hvis du vil i kontakt med Blixen Klub Vallensbæk:

HUSK! Vi optager ikke nye medlemmer pt. 

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.