blixen_wp_header_savanna_01-1

Kommende møder i Blixen Klub Tårnby

Klik på et møde for at læse al teksten om arrangementet.

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og der anvendes tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn. Samtidig med tilmelding betaler du 20 kr. i ‘kaffepenge’. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ved større og dyrere arrangementer vil du kunne melde afbud og få beløbet retur inden tilmeldingsfristen.

Til møder på Blixen Klub Tårnby kan der maksimalt deltage 60 personer – det antal, som vi har sat som maximum for at sikre et godt klubliv. Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor.

Tårnby Møder
BK Tårnby

Blixen Klub Tårnby tirsdag d.7.januar 2020 kl.13:00-Samtalesalon/Nytårskur

Blixen Klub Tårnby afholder nytårskur for medlemmerne med champagne og kransekage. Alle medlemmer er velkomne. Mødet vil indeholde en samtalesalon hvor emnet vil være : Refleksion over året der gik, året der er begyndt og nytårsfortsætter.

Klubben byder på champagne. I medbringer selv champagneglas

Vi ser frem til et fantastisk nyt år i Blixen Klub Tårnby med alle jer dejlige kvinder, hvor vi skal opleve mange spændende ting sammen.

Tårnby Møder
BK Tårnby

Blixen Klub Tårnby tirsdag den 10. december 2019 kl. 13:00-Julefrokost

Nu nærmer julens sig og skal så ikke samles og ønske hinanden glædelig jul over en lille frokost, hvor vi skal hygge,synge,spise og snakke? Vi sørger for lækkert smørrebrød, kaffe med en lille èn, småkager og pynt. Du skal selv medbringe drikkevarer, tallerken, glas og bestik og dit gode julehumør.

Vi påregner en egenbetaling på 100 kr.

Vi glæder os til at se jer alle til vores første jul i Blixen Klub Tårnby.

Tårnby Møder
BK Tårnby

Blixen Klub Tårnby tirsdag den 26. november 2019 kl 13:00 – Workshop

Vi inviterer til en Workshop hvor medlemmerne får medbestemmelse i , hvilke aktiviteter vi skal have i Blixen Klub Tårnby i 2020. Kom og gør din indflydelse gældende.

Vi kan også bruge noget af tiden på, om der kan dannes nye netværk og fællesskaber. Det kunne f. eks. være en gruppe der vil se film sammen, spise sammen, lave håndarbejde sammen etc.. Det kan også bare være et engangs fællesskab som f. eks. en udflugt eller et museumsbesøg.

Tænk over hvad du har lyst til og interesse for – det er ikke et krav, at vi alle skal gå til mere – blot et tilbud.

Tårnby Arkiv
BK Tårnby

Blixen Klub Tårnby tirsdag den 12 november 2019 kl. 13:00 – Karen Vest

Karen West er en dansk kvindesagsaktivist, debattør og jordemoder. Hun er kendt for at tage aktuelle og stærkt kontroversielle emner op på kontant og engageret vis.

West var medforfatter til første udgave af Kvinde, kend din krop. I 2016 udgav hun samtalebogen Frihedsfeministen med forfatteren Thomas Vilhelm. Hun har deltaget, – og deltager i den offentlige debat i medierne.

Det er især kvinders vilkår som Karen West retter fokus imod, med udgangspunkt i egne livserfaringer.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.