blixen_wp_header_savanna_01-1

Information om alt det praktiske

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring Blixen Klub Tårnby. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Medlemskab af Blixen Klub Tårnby koster 200,- kr. om året i medlemskontingent.

Det koster 20 kr. at deltage i møderne, som du betaler samtidig med tilmeldingen Pengene bruges til kaffe og kage eller noget andet spiseligt, som nydes i mødepausen, samt en erkendtlighed til foredragsholderne.

Vi anvender tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn. 

Invitationsmail til møderne vil oftest blive sendt 8 dage før afholdelse. Du har   så cirka 4-5 dage til at svare ja eller nej til invitationen.

Efter tidsfristen genereres en deltagerliste til forplejningsgruppen, så den kan planlægge indkøb og stoleopstilling derefter.

For arrangementer ud af huset kan der være andre tidsfrister og måske også adgangsbegrænsning. 

Samtidig med tilmelding betaler du 20 kr. i “kaffepenge”. De refunderes ikke ved evt. afbud.

Til møderne på Ved Diget 21, 1.sal  kan der maksimalt deltage 60 personer – det antal som bestyrelsen har fastlagt. Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor. Til udflugter o.lign. kan der være et lavere antal afhængig af de praktiske forhold. Det gode gamle først til mølle-princip anvendes.

Det kan du være med til – hvis du har lyst. Der er to arbejdsgrupper, som sørger for henholdsvis møderne på Ved Diget 21, 1.sal og udflugter ud af huset.

Alle er velkomne til at komme med forslag til foredragsholdere eller steder, der kunne være interessant at besøge.
Måske kender du en, som kan holde et spændende indlæg på et møde? Måske kan du selv gøre det?
Foredragsholderne modtager klapsalver, et varmt håndtryk og 2 flasker vin for deres indsats.

Blixen Klubben er et netværk for åbne, udadvendte kvinder, som har lyst til samvær foruden foredrag og udflugter. I praksis er det såmænd bare, at du har lyst til at småsnakke med andre i pauserne.
Da alt er baseret på frivillig arbejdskraft, er der høflig selvbetjening af forplejning i pauserne. Og man rydder op efter sig.

Der er to forplejningsgrupper på 6-7 personer, som skiftes til at købe ind, sætte stole frem, dække kaffebord og rydde op efter hvert møde. Det skal ikke altid være de samme, som tager den praktiske tørn, så på et tidspunkt bør du også melde dig til en forplejningsgruppe.

Der skal også være en person hver gang, der kommer i god tid og sørger for at højttaler og fremviser fungerer. Den tjans er der også flere om at dele. 

Henvend dig til bestyrelsen, hvis du vil give en hånd med. Din hjælp vil blive modtaget med kyshånd. 

Send en mail til taarnby@blixenklub.dk.

Kontingent opkræves efter den årlige generalforsamling.

Undlader du at betale kontingent indenfor tidsfristen, er du automatisk udmeldt. Men det er høfligere af give besked – så bliver livet også nemmere for bestyrelsen.

 

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.