blixen_wp_header_savanna_01-1

Møder i Blixen Klub Rudersdal

KLIK HER FOR AT SE OMTALE AF KOMMENDE MØDER

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og der anvendes tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn. Samtidig med tilmelding betaler du de 20 kr i “kaffepenge”. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ved større og dyrere arrangementer vil du kunne melde afbud og få beløbet retur inden tilmeldingsfristen.

Til møder på Havarthigården kan der maksimalt deltage 100 personer – det antal som brandvæsenet har godkendt. Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor.

Rudersdal Møder
Blixen Klub Rudersdal

Tirs. 22. okt. kl 14 – SAMTALESALON

Emnet for denne eftermiddag bliver ETISKE DILEMMAER. Ulla Vincentsen fra klubben kridter banen op og får sat samtalerne i gang i mindre grupper.

Rudersdal
Blixen Klub Rudersdal

Tirs. 29. okt. kl 14 – SAMEKSISTENS I GRÆNSELANDET

Niells Schou, er lektor emeritus og repræsenterer Grænseforeningen, der er en folkeoplysende organisation, der har som formål at støtte danskheden i grænselandet under sloganet: For en åben danskhed. Grænseforeningen udgør den folkelige basis for den danske stats støtte på ca 450 millioner kr. om året til det danske mindretal i Sydslesvig

Rudersdal
Blixen Klub Rudersdal

Tirs. 5. nov. kl 14 – SE VEDBÆKFUNDENE

Tag med på en rundtid i Danmarks oldtid. I udstillingerne på Vedbækfundene kan du se 7000 år gamle grave fra det jægerfolk, der boede i Vedbæk i den sidste del af jægerstenalderen. Gå en tur gennem museets urskov og kom helt tæt på dyrelivet for 7000 år siden. Du kan

Rudersdal
Blixen Klub Rudersdal

Tirs. 12. nov. kl 14 – OLYMPISKE KVINDER – TOPSPORT OG KVINDELIV

Professor Emeritus Else Trangbæk og tidligere OL-deltager beskriver selv foredraget som en lang historie om topsport og kvindeliv med biologien som følgesvend. Foredraget er baseret på hendes bog  “Olympiske kvinder. Om topsport og kvindeliv gennem 100 år”. Hun vil  fortælle om og argumentere for at sporten har været med til

Rudersdal
Blixen Klub Rudersdal

Tirs. 19. nov. kl 14 – ÆLDRESAGEN

Hvordan skal samfundet se ud, så man kan være bekendt at blive gammel? Det spørgsmål vil være omdrejningspunktet i indlægget fra Bjarne Hastrup, som i 1986 var medstifter af foreningen Ældresagen og indtil nu er dens eneste direktør. Foreningenen har nu over 700.00 medlemmer og over 200 lokalforeninger.    

Rudersdal
Blixen Klub Rudersdal

Tirs 3. dec – JULEFROKOST

Der er lang tid til jul og julefrokosten, men vi kan afsløre, at den holdes i Søllerød Golfklub, Brillerne 9, 2840 Holte. Der vil være tilskud fra klubbens sponsorer, så prisen er kun 179 kr for et dejligt julebord, dog uden drikkevarer. Begrænset deltagerantal. Der er kun plads til 100

Rudersdal
Blixen Klub Rudersdal

Tirs 10. marts – ARGUMENTER IMOD KVINDER

Forfatteren og historikeren Birgitte Possing præsenterer en perlerække af historier, hvor kompetente kvinder bebrejdes for at gøre for lidt, for meget eller forkert. Mandens fejl er hans egen, kvindens fejl er kønnets.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.