blixen_wp_header_savanna_01-1

Møder i Blixen Klub Rudersdal

KLIK HER FOR AT SE OMTALE AF KOMMENDE MØDER

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og der anvendes tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn. Samtidig med tilmelding betaler du de 20 kr i “kaffepenge”. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ved større og dyrere arrangementer vil du kunne melde afbud og få beløbet retur inden tilmeldingsfristen.

Til møder på Havarthigården kan der maksimalt deltage 100 personer – det antal som brandvæsenet har godkendt. Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor.

Rudersdal
BK - Tirsdag

10.dec t.o.m. 14. jan – JULEFERIE

Nyd juletirsdagene med nisser, for meget mad og højt humør derhjemme. Vel mødt igen tirsdag 21. januar. Blixen Klub Rudersdal ønsker alle medlemmer glædelig jul og godt nytår

Rudersdal Møder
BK - Tirsdag

Tirs 21. jan – VINSMAGNING

Henrik Vesterstrøm tager os med på en spændende rundrejse i vindistrikerne “down under”. Undervejs kommer vi til at høre om vinlandet Australien, Vestaustralien og vinene krydret med gode historier fra den vinøse verden.

Vi bliver tilbudt smagsprøver af 5 vine tilpasset årstiden.

Rudersdal Møder
BK - Tirsdag

Tirs 28. jan – SLUM, SAMMENHOLD OG SÆBE

Fotofortælling fra Røde Kors projekter i Kenya
Søs Stadil er frivillig i Røde Kors og har været på studietur til Kenyas slumkvarterer for ved selvsyn at opleve Røde Kors’ arbejde for de fattigste. Hjælpeprojekterne har især fokus på kvinder og børn. Hendes fotofortælling viser ikke kun nød og elendighed, men også sammenhold, virkelyst og livsglæde.

Rudersdal
BK - Tirsdag

Tirs. 4. febr. – BESØG BJØRN WIINBLADS HUS

Bjørn Wiinblads hjem, Det Blå Hus, står urørt efter hans død i 2006. Det var Bjørn Wiinblads eget ønske, at hans hjem skulle være et åbent kunstnerhjem og levende værksted for keramikere.

Huset indeholder det mest fantastiske interiør bestående af en stor og alsidig kunstsamling og vidner om en folkekær multikunstner, der på sin egen finurlige måde ønskede at gøre folk glade.

Rudersdal Møder
BK - Tirsdag

Tirs 18. feb – ROM FRA ROMULUS & REMUS TIL FRANCESCO & BERLUSCONI

Helge Kamps foredrag og Rom og byens historie er udformet som et strejftog gennem de forskellige perioder fra antikkens og helt op til vor tid.

Rejsen er krydret med historier, legender og spændende fortællinger om ambitiøse kejsere, kreative paver og en skøn blanding af seriøse og mafiøse regeringsledere.

 

Rudersdal Møder
BK - Tirsdag

Tirs 25. febr – GENERAL-FORSAMLING

Så er det tid til at få formalia på plads og afholde den årlige generalforsamling.

Dagsorden vil blive udsendt forinden. Faste punkter er godkendelse af regnskab og budget samt valg til bestyrelsen.

Rudersdal
BK - Tirsdag

Tirs. 3. marts – MIT LIV I FN – fokus på 17 verdensmål

Else Larsen, tidl. Landedirektør i FN, vil fortælle om nogle af de mange projekter, hun har arbejdet med i Afrika og Asien.
Hun har været udstationeret i 8 forskellige lande, og hendes mere end 30-årige virke har været for FAO, Fødevare & Landbrugsorganisation og WFP, Verdens Fødevareprogram.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.