blixen_wp_header_savanna_01-1

Interessegrupper

Blixen Klub Rudersdals interessegrupper er netværk dannet på basis af medlemmernes interesser. Du kan melde dig til en eller flere interessegrupper og få ny inspiration og netværk.

Der er foreløbig stemning for otte forskellige interessegruppe med mellem 3 og 8 interesserede.  Hver gruppe bør vælge en tovholder, som har ansvaret for at holde sammen på gruppen og stå for kommunikationen internt i gruppen. Tid, sted og frekvens for møderne aftaler grupperne selv. 

Bemærk at grupperne kun er for medlemmer af Blixen Klub Rudersdal, og de er selvkørende grupper, som drives af gruppemedlemmerne selv.

Kontakt tovholderen, hvis du vil være med i en gruppe. Hun vil sørge for, at du kommer på deltagerlisten og får information om de kommende aktiviteter. Pr september 2018 mangler der tovholdere til flere af grupperne. Sig til, hvis du vil påtage dig den opgave. 

Har du selv lyst til at starte en undergruppe for Blixen Klub Rudersdals medlemmer, så skriv til rudersdal@blixenklub.dk, så finder vi ud af at sætte gruppen op.

Rudersdal Grupper
Blixen Klub Rudersdal

Gåture i naturen

Frisk luft, god motion og tid til snak – det er et helt kinderæg at gå en tur sammen. Og der er jo en rigdom af naturskønne områder i vores kommune. Kontakt: Nina Freitag, 30 64 08 70,  ninafreitag@gmail.com    

Rudersdal Grupper
Blixen Klub Rudersdal

Havevandring

Er du også en havenørd – med eller uden have? Vi vil sammen finde offentlige eller private haver, parker, anlæg eller udstillinger, der er værd at besøge. Kontakt: Marianne Thousing, Lmthousing@gmail.com, 20 84 44 84.  

Rudersdal Grupper
Blixen Klub Rudersdal

Klassisk musik

Gruppen går til koncerter sammen, fx Birkerød Kammermusik og holder hinanden ajour med spændende musikarrangementer. Kontakt: Elisabeth Nørh Larsen, 45 50 54 05.  

Rudersdal Grupper
Blixen Klub Rudersdal

Kunstmaling

Mal akvarel eller andet sammen med andre og få  inspiration og gode råd – foruden hyggeligt samvær. Kontakt Vivi, vivi.oestlund@pc.dk, 51 23 00 35  

Rudersdal Grupper
Blixen Klub Rudersdal

Læsegruppe

Gruppen mødes for at tale om bøger, alle har læst – og om forslag til bøger, der kan anbefales. Planen er månedlige møder mandage kl 13.30 på et lokalt bibliotek. Kontakt: Inez,  inezclarameyer@gmail.com, 50 40 91 81.

Rudersdal Grupper
Blixen Klub Rudersdal

Vinterbadere

Morgenfriske kvinder tager det kolde gys hver onsdag kl 9.00 i Vedbæk Havn. En gang pr måned hygger vi med morgenkaffe hos en, der bor tæt på. Kontakt: Søs, sos@stadil.net, 20 56 59 36      

Rudersdal Grupper
Blixen Klub Rudersdal

Bridge

Gruppen er ikke for nybegyndere, men for damer med passion for det ædle kortspil. Kontakt: Tovholder mangler

Rudersdal Grupper
Blixen Klub Rudersdal

Kunst

Om kunsten skal ses, høres, opleves eller diskuteres, bestemmer gruppen selv. Kontakt: Tovholder mangler

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.