blixen_wp_header_savanna_01-1

Interessegrupper

Blixen Klub Rudersdals interessegrupper er netværk dannet på basis af medlemmernes interesser. Du kan melde dig til en eller flere interessegrupper og få ny inspiration og netværk. Der er typisk mellem 6 og 20 deltagere i en gruppe. 

Klik på billedet og få mere information om den pågældende interessegruppe. 

Hver gruppe bør have en tovholder, som har ansvaret for at holde sammen på gruppen og stå for kommunikationen internt i gruppen. Indhold, tid, sted og frekvens for møderne aftaler grupperne selv. Bemærk, at grupperne kun er for medlemmer af Blixen Klub Rudersdal, og de er selvkørende grupper, som drives af gruppemedlemmerne selv.

Kontakt tovholderen, hvis du vil være med i en gruppe. Du kan også tilmelde dig on line til en gruppe – hvis der er flere pladser – via dette link. Tilmeldingen koster 1 kr 🙂

Har du selv lyst til at starte en ny interessegruppe for Blixen Klub Rudersdals medlemmer, så skriv til rudersdal@blixenklub.dk, så finder vi ud af at sætte gruppen op.

Rudersdal
BK - Tirsdag

Gastronomi

Vi mødes en gang om måneden og spiser frokost på en cafe/restaurant til en rimelig pris. Alle er med til at vælge stedet fra gang til gang. 8-12 personer i gruppen. LUKKET FOR TILGANG. Kontakt: Lotte, l.vesterstroem@icloud.com, 40 93 46 27

Rudersdal
BK - Tirsdag

Spis & Snak

En gang om måneden spiser vi på skift hos hinanden. Måske fredag aften? Maden skal være nem og uprætentiøs; samtalen er i fokus. 8-10 personer i gruppen. Kontakt: Søs, sos@stadil.net, 20 56 59 36  

Rudersdal
BK - Tirsdag

Tema-samtaler

Vi mødes til indholdsrige samtaler med fokus på, hvordan vi hver især håndterer nogle af hverdagslivets temaer, fx: Kærlighed – Tab – Taknemmelighed – Tillid – Kriser – Bekymringer – Glæde – Frihed. Kontakt: Birte Skov Henriksen, birskov@gmail.com, 29 45 38 46.

Rudersdal Grupper
BK - Tirsdag

Motion i naturen

Frisk luft, god motion og tid til snak – det er et helt kinderæg at være aktive i naturen sammen.

Hvor, hvordan og hvor tit beslutter gruppemedlemmerne i fællesskab.

Kontakt: Nina Freitag, ninafreitag@gmail.com, 30 64 08 70.

 

Rudersdal
BK - Tirsdag

Strikkehygge

Bliver du glad og stolt af at arbejde med garn og lave vidunderlige, nye ting i alle mulige farver og former?

Kan du lide at snakke og udveksle opskrifter og erfaringer, mens du strikker?

Kontakt: Ada Kramer, arnolda.kramer@gmail.com, 51 91 39 92.

Rudersdal Grupper
BK - Tirsdag

Havenørderne

Er du også en havenørd – med eller uden have? Vi vil sammen finde offentlige eller private haver, parker, anlæg eller udstillinger, der er værd at besøge. Kontakt: Marianne Thousing, Lmthousing@gmail.com, 20 84 44 84.

Rudersdal Grupper
BK - Tirsdag

Klassisk musik

Gruppen går til koncerter sammen, fx Birkerød Kammermusik og holder hinanden ajour med spændende musikarrangementer. Kontakt: Elisabeth Nørh Larsen, 45 50 54 05.  

Rudersdal
BK - Tirsdag

Læsegrupperne

HOLTE LÆSEGRUPPE

Gruppen mødes for at tale om bøger, alle har læst og anbefale bøger til hinanden. Vi mødes 1.mandag hver måned kl 13 til 14 på Holte Bibliotek.

BIRKERØD LÆSEGRUPPE

Gruppen vil give plads til 6 deltagere, der mødes mandage i lige uger på Birkerød Hovedbibliotek.

 

Rudersdal Grupper
BK - Tirsdag

Vinterbadere

Morgenfriske kvinder tager det kolde gys hver onsdag kl 8.00 i Vedbæk Havn. En gang pr måned hygger vi med morgenkaffe hos en, der bor tæt på. Kontakt: Søs Stadil, sos@stadil.net, 20 56 59 36        

Rudersdal Grupper
BK - Tirsdag

Bridge

Gruppen er ikke for nybegyndere, men for damer med passion for det ædle kortspil. Spillet foregår skiftevis hjemme hos en af gruppens medlemmer. Hvornår og hvor tit vi spiller, aftaler vi i fællesskab. Kontakt: Karin Buch, karinbuch46@gmail.com. 28 71 03 84      

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.