blixen_wp_header_savanna_01-1

Kommende møder i Blixen Klub LYNGBY

Lyngby Møder
BK Lyngby

DR og den nye medievirkelighed 21. oktober 2019

Radiochef Gustav Lützhøft fortæller om public service radio i en globaliseret og digital tid. Forårets medieforlig, der blandt meget andet indebærer lukning af radiokanaler, får også et par ord med på vejen.

Lyngby Møder
BK Lyngby

Om kvinder i fængsel 4. november 2019

I dagens foredrag vil Charlotte Mathiassen fokusere på, hvordan det er at være kvindelig indsat i de danske fængsler med særlig vægt på det forhold, at Danmark nu er i gang med at etablere det første kvindefængsel i nyere tid. Charlotte har fulgt processen tæt og ser på fordele og

Lyngby Møder
BK Lyngby

Hvis jeg overlever det her – bliver det en god historie 18. november 2019

Naturfotograf Henrik Egede-Lassen har oplevet de mest utrolige ting på sine utallige rejser til verdens fjerne egne. Og det er faktisk et under, at han stadig er i live, for på sine rejser har han haft nærkontakt med alt fra hajer og kannibaler til isbjørne, krokodiller og nogle af verdens

Lyngby Møder
BK Lyngby

Tandsundhed uden Grænser 2. december 2019

TUG – TANDSUNDHED UDEN GRÆNSER er en dansk humanitær organisation, som arbejder for at forbedre livsmulighederne for børn i verdens fattigste lande gennem bedre tandsundhed. Bo Danielsen, der er formand for foreningen, fortæller om dens arbejde.

Lyngby Møder
BK Lyngby

Foredrag om Osteoporose 27. januar 2020

Hvad kan vi selv gøre, for at forebygge Osteoporose (knogleskørhed)? – en sygdom som desværre først giver symptomer, når den er ret fremskreden. Foredraget denne mandag handler om hvad Osteoporose er. Hvilke gener er der, og hvilke problemer medfører sygdommen. Hvordan diagnostiseres sygdommen. Hvilke risikogrupper – hvem rammes, behandlinger og

Lyngby Møder
BK Lyngby

Når demens flytter ind. 9. marts 2020

Om at være pårørende ægtefælle Nina Harboe arbejdede som socialrådgiver, da hendes mand Steen blev ramt af demens. Nina skrev dagbog om årene med ægtefællens demenssygdom og er forfatter til to bøger om at være pårørende. I foredraget fortæller Nina om de livsændringer, som demenssygdom medførte for dem begge.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.