blixen_wp_header_savanna_01-1

Kommende møder i Blixen Klub LYNGBY

Generalforsamling 25. februar 2019

Foreningen Blixen Klub Lyngby holder generalforsamling i henhold til vedtægterne den 25. februar 2019. Medlemmer modtager nærmere orientering på mail inden mødet. Efter generalforsamlingen fortæller Line Pinstrup fra frivilligcentret om det frivillige arbejder i Lyngby.

Elderlearn 11. marts 2019

Elderlearn sætter udlændinge der er ved at lære dansk, i kontakt med ældre personer, der har tid og lyst til at hjælpe den sprogstuderende, med at øve og tale mere dansk. Det er frivilligt for begge deltagere og man mødes i gennemsnit én time om ugen, når det passer. Elderlearn

Lyngby Møder
BK Lyngby

Slum, sammenhold og sæbe 25. marts 2019

Søs Stadil er frivillig i Røde Kors og har været på studietur til Kenyas slumkvarterer for ved selvsyn at opleve Røde Kors’ arbejde for de fattigste. Hjælpeprojekterne har især fokus på mødre og børn. Hendes fotofortælling viser ikke kun nød og elendighed, men også sammenhold, virkelyst og livsglæde.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte