blixen_wp_header_savanna_01-1

Kommende møder i Blixen Klub LYNGBY

Lyngby Møder
BK Lyngby

Samtalesalon 16. december 2019

Sæsonens sidste møde er en samtalesalon. Som det tidligere er aftalt, er emnet den sæson, der lige er gået. Hvordan gik den? Hvordan var indholdet i møderne? Hvordan var stemningen? Hvordan fungerer formen? Ved at dykke ned i disse emner får vi svaret på, hvad vi som medlemmer ønsker at

Lyngby Møder
BK Lyngby

Foredrag om Osteoporose 27. januar 2020

Hvad kan vi selv gøre, for at forebygge Osteoporose (knogleskørhed)? – en sygdom som desværre først giver symptomer, når den er ret fremskreden. Foredraget denne mandag handler om hvad Osteoporose er. Hvilke gener er der, og hvilke problemer medfører sygdommen. Hvordan diagnostiseres sygdommen. Hvilke risikogrupper – hvem rammes, behandlinger og

Lyngby Møder
BK Lyngby

Når demens flytter ind. 9. marts 2020

Om at være pårørende ægtefælle Nina Harboe arbejdede som socialrådgiver, da hendes mand Steen blev ramt af demens. Nina skrev dagbog om årene med ægtefællens demenssygdom og er forfatter til to bøger om at være pårørende. I foredraget fortæller Nina om de livsændringer, som demenssygdom medførte for dem begge.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.