blixen_wp_header_savanna_01-1

Kommende møder i Blixen Klub LYNGBY

Lyngby Møder
BK Lyngby

Kampagnen mod Grevinde Danner 26. august 2019

Erik Westengaard har samlet og registreret grevinde Danners efterladte papirer, herunder smæde- og forsvarsskrifter om hende selv. Arbejdet førte til udgivelse af bogen ‘Kampagnen mod Grevinde Danner. smæde- og forsvarsskrifter fra 1848-1864’. Foredraget handler om disse skrifter, deres ophavsmænd og om hvordan en del af dem blev ophøjet til at

Lyngby Møder
BK Lyngby

Vinsmagning 9. september 2019

Linda Gry fra Holte Vinlager guider os på en tur i vinens verden. Smagningen starter med sommervin og bevæger sig over mod efterårsvine. Vinene kommer fra Frankrig, Italien, Østrig, Chile og New Zealand, og vi præsenteres for hvidvin, rose, rødvin og dessertvin.

Kvinde: Tag hånd om din investering! 23. september 2019

Eller kom i hvert fald og bliv inspireret til, hvad du kan  gøre, når direktør Bjarne Jensen fra StockRate fortæller om fornuftig investeringspolitik. Hør, hvordan man kan passe på sin pension og andre midler, der skal gøre alderdommen så god som muligt.  

Om kvinder i fængsel 7. oktober 2019

Charlotte Mathiassen giver et indblik i sin forskning i afsoningsforhold for kvinder. Charlotte er lektor på Aarhus Universitets Institut for Uddannelse og Pædagogik.

Lyngby Møder
BK Lyngby

Hvis jeg overlever det her – bliver det en god historie 18. november 2019

Naturfotograf Henrik Egede-Lassen har oplevet de mest utrolige ting på sine utallige rejser til verdens fjerne egne. Og det er faktisk et under, at han stadig er i live, for på sine rejser har han haft nærkontakt med alt fra hajer og kannibaler til isbjørne, krokodiller og nogle af verdens

Lyngby Møder
BK Lyngby

Tandsundhed uden Grænser 2. december 2019

TUG – TANDSUNDHED UDEN GRÆNSER er en dansk humanitær organisation, som arbejder for at forbedre livsmulighederne for børn i verdens fattigste lande gennem bedre tandsundhed. Bo Danielsen, der er formand for foreningen, fortæller om dens arbejde.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.