blixen_wp_header_savanna_01-1

Information om alt det praktiske

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring Blixen Klub Lyngby. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Klubben optager i øjeblikket ikke nye medlemmer, men du kan blive noteret på venteliste. Udfyld formularen på forsiden eller send en mail til lyngby@blixenklub.dk

Medlemskab af Blixen Klub Lyngby koster 100 kr i kontingent om året.  

Kontingentet fastlægges på den årlige generalforsamling i februar.

Deltagelse i møderne koster et mindre beløb, som du betaler samtidig med tilmeldingen. Pengene bruges til forplejning i forbindelse med mødet.

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og der anvendes tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn. Tilmeldingen åbner mandagen før mødet, kl. 13.00.

Samtidig med tilmelding betaler du et mindre beløb til forplejning. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse. 

Fristen for tilmelding fremgår af invitationen.

Til de almindelige møder, hvor du har betalt ved tilmeldingen, kan du benytte den mail, du fik som bekræftelse på tilmeldingen. Hvis du ikke kommer til et møde og ikke har meldt afbud, refunderes betalingen ikke. 

Til større arrangementer eller udflugter, hvor prisen er højere, vil du kunne melde afbud inden tilmeldingsfristens udløb  og få dine penge retur.

Sammen med bekræftelse på din deltagelse får du et link, du kan bruge, hvis det bliver nødvendigt at melde afbud.

Bliver du forhindret på dagen for en udflugt, vil arrangøren blive glad for en besked (opringning eller sms), så hele gruppen ikke venter forgæves.

Til møderne kan der deltage 80, som er det antal, brandvæsenet har godkendt for lokalet. Der oprettes venteliste, hvis der er flere interesserede, end der er plads til. 

Til udflugter og lignende  er deltagerantallet afhængig af de praktiske forhold på stedet. Pladser tildeles efter det gode gamle først til mølle-princip.

Det kan du være med til – hvis du har lyst. Klubben nedsætter arbejdsgrupper, som sørger for planlægning af møderne.

Alle er velkomne til at komme med forslag til foredragsholdere eller steder, der kunne være interessante at besøge.

Måske kender du en, som kan holde et spændende indlæg på et møde? Måske kan du selv gøre det?

Foredragsholderne modtager klapsalver, et varmt håndtryk og 2 flasker vin for deres indsats.

Blixen Klubben er et netværk for åbne, udadvendte kvinder, som har lyst til samvær foruden foredrag og udflugter. I praksis er det såmænd bare, at du har lyst til at småsnakke med andre i pauserne.

Da alt er baseret på frivillig arbejdskraft, er der høflig selvbetjening af forplejning i pauserne. Og man rydder op efter sig.

Alle medlemmer vil på skift blive involveret i praktikken i forbindelse med møderne. Opgaverne består i at forberede lokalet inden mødet og rydde op bagefter og udføres under kyndig vejledning.

Din hjælp vil blive modtaget med kyshånd. 

Hvis et antal medlemmer har en fælles interesse, kan de selv mødes i andre sammenhænge end klubmøderne. Grupperne er helt selvstyrende og fastlægger deres egne rutiner.

Hver gruppe skal have en tovholder, dvs en person, nye interesserede kan henvende sig til, hvis de vil være med. Måske er det også tovholderen, der koordinerer aktiviteterne i gruppen.

Har du en ide til en interessegruppe, kan du give sekretæren besked – eller måske selv tage ordet på et møde og “sælge” ideen.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.