blixen_wp_header_savanna_01-1

Interessegrupper

Blixen Klub Lyngby rummer mulighed for at oprette interessegrupper med udgangspunkt i medlemmernes interesser. Som medlem kan du frit melde dig til en eller flere interessegrupper, når de er dannet, og få ny inspiration og netværk.

Hver interessegruppe skal vælge en tovholder, som har ansvaret for at holde sammen på gruppen og stå for kommunikationen internt i gruppen. Møder og frekvens for møder aftales i gruppen. Møderne afholdes alt efter deres karakter enten på Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk eller andre steder. Det giver tovholderne besked om.

Det er vigtigt at understrege, at disse grupper er født ud af Blixen Klub, men er selvstændige grupper, som drives af gruppemedlemmerne selv. Grupperne er kun for medlemmer af Blixen Klub Lyngby.

Såfremt du har lyst til at melde dig ind i en eller flere interessegrupper, skal du kontakte tovholderen for gruppen, som vil sørge for, at du kommer på deltagerlisten og kan fortælle dig om de kommende aktiviteter og møder.

Skriv til lyngby@blixenklub.dk hvis du selv har lyst til at starte en undergruppe for Blixen Klub Lyngbys medlemmer. Så finder vi ud af at sætte gruppen op.

Lyngby Grupper
BK Lyngby

Biografgruppe

Tovholder: Kirsten Borbjerg kirstenskottebogen@gmail.com

Lyngby Grupper
BK Lyngby

Gåture/stavgang

Tovholdere: Annelis Brostrøm abrostro@webspeed.dk Mariann Bramm mariannbram0@gmail.com Maybritt Larsen maybrittlarsen@gmail.com

Lyngby Grupper
BK Lyngby

Skrivegruppe

Tovholder for skrivegruppen er Helen Skov, tlf.: 22 72 36 17, mail: helenskov@gmail.com

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.