blixen_wp_header_savanna_01-1

Blixen Klub Lyngby

Blixen Klub Lyngby holdt sit første møde mandag den 28. januar 2019, hvor pladserne hurtigt blev optaget. Vi samles om mandagen i ulige uger fra kl. 13.00 til 15.00 til arrangementer, hvor kun tilmeldte medlemmer kan deltage. 

Arrangementerne tilrettelægges af en frivillig styregruppe på baggrund af ideer og forslag, som medlemmerne har stillet. Du kan læse mere om styregruppen på et separat underpunkt længere nede på siden. Til mødet serveres kaffe/te og en lille spiselig ting fx ostemad, kage, frugt, grønsager – eller det, som de ansvarlige for forplejningen har fundet på den dag. Der opkræves et mindre beløb for forplejning og betaling er obligatorisk for alle deltagere.

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail via tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, og kun de, som har fået plads her, kan deltage. Tilmeldingen starter mandagen før mødet, kl. 13.00. Arrangementerne kan være overtegnede, og man kan risikere at komme på venteliste.

Ud over de faste møder kan medlemmerne deltage i de forskellige interessegrupper, som er beskrevet under fanen ‘Grupper’.

Medlemmer af Blixen Klub Lyngby skal være medlemmer af foreningen af samme navn. Kontingentet er 100 kr. årligt, der skal betales ved indmeldelse.

Bestyrelsen for
Blixen Klub Lyngby

Sidste nyt

Blixen Klub Lyngby er en selvstændig forening tilsluttet Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk. Møderne holdes i Lyngby Idrætsby.

Lundtoftevej 53
2800 Kgs. Lyngby
tel. 40 54 11 44
lyngby@blixenklub.dk

Udfyld denne formular, hvis du vil i kontakt med os:

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.