blixen_wp_header_savanna_01-1

Information om alt det praktiske

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring Blixen Klub Herlev. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Du kan desværre kun komme på venteliste. Både mandags- og onsdagsholdet er overtegnet og vi kan p.t. ikke åbne op for ventelisten.

For at komme på ventelisten, skal ud udfylde den formular, som findes på forsiden. Når du har læst vores persondatapolitik, skal du huske at krydse af, at du har læst den.

Du får besked, når der er mulighed for optagelse i klubben. Det er først på det tidspunkt, at der skal indbetales medlemsgebyr på kr. 150,- til Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte.

Medlemskab af Blixen Klub Gentofte koster 150,- kr. om året i medlemskontingent til Frivilligcenter og Selvhjælp Gentofte. 

Kontingentet betales ved årsskiftet, dog nedsættes det proportionelt i forhold til indmeldelsetidspunktet.

Det koster 20 kr. at deltage i møderne, som du betaler samtidig med tilmeldingen til selve mødet. Pengene bruges til kaffe og kage eller noget andet spiseligt, som nydes i mødepausen.

Vi anvender tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn. 

Invitationsmail til næste møde vil oftest blive sendt, så du modtager den dagen efter det seneste møde. Dvs. du har cirka 4-5 dage til at svare ja eller nej til invitationen.

Efter tidsfristen genereres en deltagerliste til forplejningsgruppen, så den kan planlægge indkøb og stoleopstilling derefter.

For arrangementer ud af huset kan der være andre tidsfrister og måske også adgangsbegrænsning. 

Samtidig med tilmelding betaler du 20 kr. i “kaffepenge”. De refunderes ved afbud indenfor tilmeldingsfristen.

Til møder og udflugter vil du kunne afmelde dig inden tilmeldingsfristens udløb. Og få dine penge retur til din konto.

Afmeldingen sker på det link, du modtager i din bekræftelsesmail.

Bliver du forhindret på dagen for en udflugt vil den arrangementsansvarlige blive glad for en besked (tlf eller sms) så hele gruppen ikke venter forgæves.

Til møderne på Hellerupvej 24 i ‘Byens Hus’  kan der maksimalt deltage 60 personer – det antal som styregruppen har fastlagt. Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor. Til udflugter o.lign. kan der være et lavere antal afhængig af de praktiske forhold. Det gode gamle først til mølle-princip anvendes.

Det kan du være med til – hvis du har lyst. Der er to arbejdsgrupper, som sørger for henholdsvis møderne på Havarthigården og udflugter ud af huset.

Alle er velkomne til at komme med forslag til foredragsholdere eller steder, der kunne være interessant at besøge.
Måske kender du en, som kan holde et spændende indlæg på et møde? Måske kan du selv gøre det?
Foredragsholderne modtager klapsalver, et varmt håndtryk og 2 flasker vin for deres indsats.

Blixen Klubben er et netværk for åbne, udadvendte kvinder, som har lyst til samvær foruden foredrag og udflugter. I praksis er det såmænd bare, at du har lyst til at småsnakke med andre i pauserne.
Da alt er baseret på frivillig arbejdskraft, er der høflig selvbetjening af forplejning i pauserne. Og man rydder op efter sig.

Der er to forplejningsgrupper på 6-7 personer, som skiftes til at købe ind, sætte stole frem, dække kaffebord og rydde op efter hvert møde. Det skal ikke altid være de samme, som tager den praktiske tørn, så på et tidspunkt bør du også melde dig til en forplejningsgruppe.

Der skal også være en person hver gang, der kommer i god tid og sørger for at højttaler og fremviser fungerer. Den tjans er der også flere om at dele. 

Henvend dig til sekretæren, hvis du vil give en hånd med. Din hjælp vil blive modtaget med kyshånd. 

Hvis et mindre antal medlemmer har en fælles interesse kan de selv mødes i andre sammenhænge end klubmøderne. Grupperne er helt selvstyrende og fastlægger deres egne rutiner.

Hver gruppe bør have en tovholder, dvs en person nye interesserede kan henvende sig til, hvis de vil være med. Måske er det også tovholderen, der koordinerer aktiviteterne i gruppen.

Har du en ide til en interessegruppe, kan du give sekretæren besked – eller måske selv tage ordet på et møde og “sælge” ideen.

Send en mail til sekretæren sos@stadil.net inden årets udgang.

Undlader du at betale kontingent indenfor tidsfristen, er du automatisk udmeldt. Men det er høfligere af give besked – så bliver livet for sekretæren også nemmere.

Kontingent opkræves efter generalforsamlingen i foråret.

Der er ikke tilladt at holde i vejsiderne på Havarthivej (brandvej). Foran den store bygning og bag ved den er der P-pladser. Under fanen Galleri finder du et oversigtskort over Havarthigårdens P-muligheder.

Er alt optaget, kan du benytte p-pladser på Trørødvej ca 100 meter øst for Havarthigården.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.