blixen_wp_header_savanna_01-1

INFORMATION OM ALT DET PRAKTISKE

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring Blixen Klub Greve.
Der bliver også lagt links og andre ting. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Som du allerede ved, så er Blixen Klub en stor succes, ikke kun i Greve men i alle Blixen Klubberne på Sjælland. Allerede på nuværende tidspunkt er der i de andre klubber indført et årligt medlemsgebyr udover de kr. 20,-, der betales ved ugentligt fremmøde.  

Blixen Klub Greve har besluttet, at vi fra 01.01.2019 opkræver et medlemsgebyr på kr. 100,- årligt. Beløbet bedes indbetalt til:

Nordea Greve
Konto 2343 – 6288854007

Hvert år senest den 15 januar skal medlemsgebyret være betalt. HUSK at skrive fornavn og telefon/mobil i tekstfeltet. Såfremt du vælger ikke at indbetale medlemsgebyret inden 15 januar, formoder vi, at du ikke længere ønsker at deltage i Blixen Klub. 

Vi vil dog ikke fravige reglen om, at hvis du ikke deltager i tirsdagsmøderne i en længere periode, hvilket betyder max. 4 måneder, vil vi eventuelt kontakte dig.

De bedste hilsner Arbejdsgruppen for Blixen Klub Greve.

Som du allerede ved, så er Blixen Klub en stor succes, ikke kun i Greve men i alle Blixen Klubberne på Sjælland. Allerede på nuværende tidspunkt er der i de andre klubber indført et årligt medlemsgebyr udover de kr. 20,-, der betales ved fremmøde.  

Blixen Klub Greve har besluttet, at vi fra 01.01.2019 opkræver et medlemsgebyr på kr. 100,- årligt. Beløbet bedes indbetalt til:

Nordea Greve Mandag
Konto 2343 – 6899 961 860 

Hvert år senest den 31 December skal medlemsgebyret vær betalt. HUSK at skrive fornavn og telefon/mobil i tekstfeltet. Såfremt du vælger ikke at indbetale medlemsgebyret inden 31 December, formoder vi, at du ikke længere ønsker at deltage i Blixen Klub. 

Vi vil dog ikke fravige reglen om, at hvis du ikke deltager i møderne i en længere periode, hvilket betyder max. 4 måneder, vil vi eventuelt kontakte dig.

De bedste hilsner Arbejdsgruppen for Blixen Klub Greve.

 

Blixen Klub Greve – Tirsdag
Borgerhuset
Greveager 9
2670 Greve
Frivillingcentret Greve tel. 43 60 00 54
greve@blixenklub.dk
Modtager i øjeblikket ikke nye medlemmer og har ikke venteliste i øjeblikket.

Blixen Klub Greve – Mandag
Greve Bibliotek, Portalen 2 
2670 Greve
via hovedindgang overfor Portalen.
Frivillingcentret Greve tel. 43 60 00 54
På grund af medlemstallet i klubben har vi besluttet at lukke for tilgang. Det er muligt at melde sig på venteliste.  

Det kan du være med til – hvis du har lyst. Der er arbejdsgrupper, som sørger for henholdsvis møderne og udflugter ud af huset.

Alle er velkomne til at komme med forslag til foredragsholdere eller steder, der kunne være interessant at besøge.
Måske kender du en, som kan holde et spændende indlæg på et møde? Måske kan du selv gøre det?

Foredragsholderne modtager klapsalver og et varmt håndtryk. 

Blixen Klub er et netværk for åbne, udadvendte kvinder, som har lyst til samvær foruden foredrag og udflugter. I praksis er det såmænd bare, at du har lyst til at småsnakke med andre i pauserne.

Da alt er baseret på frivillig arbejdskraft, er der høflig selvbetjening af forplejning i pauserne. Og man rydder op efter sig.
Husk selv at tage en kop med.

Der er en forplejningsgruppe. Det skal ikke altid være de samme, som tager den praktiske tørn, så på et tidspunkt bør du også melde dig til en forplejningsgruppe.

Hvis et mindre antal medlemmer har en fælles interesse kan de selv mødes i andre sammenhænge end klubmøderne. Grupperne er helt selvstyrende og fastlægger deres egne rutiner.

Hver gruppe bør have en tovholder, dvs en person nye interesserede kan henvende sig til, hvis de vil være med. Måske er det også tovholderen, der koordinerer aktiviteterne i gruppen.

Har du en ide til en interessegruppe, kan du give Arbejdsgruppen besked – eller måske selv tage ordet på et møde og “sælge” ideen.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.