blixen_wp_header_savanna_01-1

INFORMATION OM ALT DET PRAKTISKE

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring Blixen Klub Greve.
Der bliver også lagt links og andre ting. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Blixen Klub Greve modtager i øjeblikket ikke nye medlemmer.

Som du allerede ved, så er Blixen Klub en stor succes, ikke kun i Greve men i alle Blixen Klubberne på Sjælland. Allerede på nuværende tidspunkt er der i de andre klubber indført et årligt medlemsgebyr udover de kr. 20,-, der betales ved ugentligt fremmøde.  

Blixen Klub Greve har besluttet, at vi fra 01.01.2019 opkræver et medlemsgebyr på kr. 100,- årligt. Beløbet bedes indbetales til:

Nordea Greve
Konto 2343 – 6288854007

Senest den 31. januar 2019. HUSK at skrive fornavn og telefon/mobil i tekstfeltet. Såfremt du vælger ikke at indbetale medlemsgebyret inden 31. januar 2019, formoder vi, at du ikke længere ønsker at deltage i Blixen Klub. 

Vi vil dog ikke fravige reglen om, at hvis du ikke deltager i tirsdagsmøderne i en længe perioden, hvilket betyder max. 4 måneder, vil vi tillade os at kontakte dig og evt. give pladsen til en person på vores lange venteliste. 

De bedste hilsner Arbejdsgruppen for Blixen Klub Greve.

Det kan du være med til – hvis du har lyst. Der er arbejdsgrupper, som sørger for henholdsvis møderne og udflugter ud af huset.

Alle er velkomne til at komme med forslag til foredragsholdere eller steder, der kunne være interessant at besøge.
Måske kender du en, som kan holde et spændende indlæg på et møde? Måske kan du selv gøre det?

Foredragsholderne modtager klapsalver og et varmt håndtryk. 

Blixen Klub er et netværk for åbne, udadvendte kvinder, som har lyst til samvær foruden foredrag og udflugter. I praksis er det såmænd bare, at du har lyst til at småsnakke med andre i pauserne.

Da alt er baseret på frivillig arbejdskraft, er der høflig selvbetjening af forplejning i pauserne. Og man rydder op efter sig.
Husk selv at tage en kop med.

Der er en forplejningsgruppe. Det skal ikke altid være de samme, som tager den praktiske tørn, så på et tidspunkt bør du også melde dig til en forplejningsgruppe.

Hvis et mindre antal medlemmer har en fælles interesse kan de selv mødes i andre sammenhænge end klubmøderne. Grupperne er helt selvstyrende og fastlægger deres egne rutiner.

Hver gruppe bør have en tovholder, dvs en person nye interesserede kan henvende sig til, hvis de vil være med. Måske er det også tovholderen, der koordinerer aktiviteterne i gruppen.

Har du en ide til en interessegruppe, kan du give Arbejdsgruppen besked – eller måske selv tage ordet på et møde og “sælge” ideen.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.