blixen_wp_header_savanna_01-1

Interessegrupper - Tirsdag

Blixen Klub Greve’s interessegrupper er spændende netværk, dannet på basis af medlemmernes interesser. Du kan melde dig til en eller flere interessegrupper og få ny inspiration og netværk.

Der er dannet flere interessegrupper. Hver gruppe har valgt en tovholder, som har ansvaret for at holde sammen på gruppen og stå for kommunikationen internt i gruppen. Møder og frekvens for møder aftales i gruppen. Møderne afholdes alt efter deres karakter enten på Frivilligcenteret & Selvhjælp Greve eller andre steder. Det giver tovholderne besked om.

Det er vigtigt at understrege, at disse grupper er født ud af Blixen Klub, men er selvstændige grupper, som drives af gruppemedlemmerne selv. Grupperne er kun for medlemmer af Blixen Klub Greve.

Såfremt du har lyst til at melde dig ind i en eller flere interessegrupper, skal du kontakte tovholderen for gruppen, som vil sørge for, at du kommer på deltagerlisten og kan fortælle dig om de kommende aktiviteter og møder.

Har du selv lyst til at starte en undergruppe for Blixen Klub Greve’s medlemmer, så skriv til greve@blixenklub.dk og så finder vi ud af at sætte gruppen op.

Greve Tirsdag - Grupper
BK Greve

Blixen Klub – Tirsdag Strik /Håndarbejde

Blixen-strik i efteråret 2019. Kom og få inspiration og hjælp. Vi mødes den 2. onsdag og sidste torsdag i måneden. fra kl. 09:30 til kl.11:30

Greve Tirsdag - Grupper
BK Greve

Opera

Kirsten Brøndum, Tovholder: tlf.nr 50580058.

Greve Tirsdag - Grupper
BK Greve

Rejse

Anne Marie Lyduch Krakow Den 13. – 16. maj 2019

Greve Tirsdag - Grupper
BK Greve

Teater

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.