blixen_wp_header_savanna_01-1

Kommende møder i Blixen Klub Onsdag

Klik på et møde for at læse al teksten om arrangementet.

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og der anvendes tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn. Samtidig med tilmelding betaler du 20 kr. i ‘kaffepenge’. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ved større og dyrere arrangementer vil du kunne melde afbud og få beløbet retur inden tilmeldingsfristen.

Til møder på Blixen Klub Gentofte kan der maksimalt deltage 60 personer – det antal, som vi har sat som maximum for at sikre et godt klubliv. Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor.

BK Onsdag Møder
BKG - Onsdag

Blixen Klub Onsdag den 24. april 2019 kl. 13:00 – Kriminalforsorgen indefra del 2.

Foredragsholderen, Hans Henrik Brøndsted, er pensioneret fængselsinspektør med 40 års arbejde i Kriminalforsorgen, heraf mere end 25 år i flere åbne fængsler samt 4-5 år i nogle lukkede. Det første foredrag vil fortælle lidt om, hvorfor vi straffer, Kriminalforsorgens opbygning og historie med hovedvægten lagt på de åbne fængsler. Det andet

BK Onsdag Møder
BKG - Onsdag

Blixen Klub Onsdag den 1. maj 2019 kl. 13:00 – Foredrag af tidligere balletdanser Lise Kehlet

Efter 33 år på Det kgl. Teater er der nok af barndoms-, ungdoms- og voksenlivs erindringer, men der bliver også plads til refleksioner over et liv med en ganske særlig metier.

Den Kongelige Ballet er et af verdens mest anerkendte balletkompagnier. Kompagniet har med sin unikke Bournonville-tradition samt et øje for fornyelse altid formået at præsentere et alsidigt repertoire af høj kvalitet.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.