blixen_wp_header_savanna_01-1

Kommende møder i Blixen Klub Onsdag

Klik på et møde for at læse al teksten om arrangementet.

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og der anvendes tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn. Samtidig med tilmelding betaler du 20 kr. i ‘kaffepenge’. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ved større og dyrere arrangementer vil du kunne melde afbud og få beløbet retur inden tilmeldingsfristen.

Til møder på Blixen Klub Gentofte kan der maksimalt deltage 60 personer – det antal, som vi har sat som maximum for at sikre et godt klubliv. Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor.

BK Onsdag Møder
BKG - Onsdag

Blixen Klub Onsdag den 27. november 2019 kl. 13:00 – Juleklip

Kreativgruppen stiller atter op med masser af inspiration til årets julepynt og dekorationer. Vi klipper, fletter og klistrer uanset evner og behov – det væsentligste er en hyggelig eftermiddag med masser af julehygge og guf. Vi vil få oplæst Peters Jul for at sikre den helt rigtig stemning og selvfølgelig

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.