blixen_wp_header_savanna_01-1

Kommende møder i Blixen Klub Onsdag

Klik på et møde for at læse al teksten om arrangementet.

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og der anvendes tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn. Samtidig med tilmelding betaler du 20 kr. i ‘kaffepenge’. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ved større og dyrere arrangementer vil du kunne melde afbud og få beløbet retur inden tilmeldingsfristen.

Til møder på Blixen Klub Gentofte kan der maksimalt deltage 60 personer – det antal, som vi har sat som maximum for at sikre et godt klubliv. Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor.

BK Onsdag Møder
BKG - Onsdag

Blixen Klub Onsdag den 28. august 2019 kl. 13:00 – Forfatteren Signe Pallisgaard

Signe Langtved Pallisgaard (1978) er cand.mag. i dansk og kunsthistorie og litteraturkonsulent på Gentofte Hovedbibliotek.

Hun debuterede i 2014 med den anmelderroste roman ”Et andet sted”.

Hendes anden roman ”Alle de liv” udkom i 2018. Signe havde planer om at skrive en fortælling om en familie i flere generationer. Men så fik hendes bedste veninde, som hun har kendt siden de gik i børnehaveklasse, konstateret den dødelige sygdom ALS. Det fik Signe til at skifte spor og skrive en roman om en forfatter og en syg veninde, der er på roadtrip i Californien. Det skal dog siges, at bogen er fiktion. Signe og hendes veninde har aldrig været på roadtrip.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.