blixen_wp_header_savanna_01-1

Kommende møder i Blixen Klub Mandag

Klik på et møde for at læse al teksten om arrangementet.

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og der anvendes tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn. Samtidig med tilmelding betaler du 20 kr. i ‘kaffepenge’. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ved større og dyrere arrangementer vil du kunne melde afbud og få beløbet retur inden tilmeldingsfristen.

Til møder på Blixen Klub Gentofte kan der maksimalt deltage 60 personer – det antal som vi har sat som maximum for et godt klubliv. Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor.

BK Mandag Møder
BKG - Mandag

Blixen Klub mandag den 20. maj 2019 kl.13:00 – Foredrag af Cand.psych. Marianne Bache

Foredraget denne mandag har fokus på normal sorg, kompliceret sorg og sorgreaktioner. Desuden mestring af sorg og hjælp til sørgende. Cand.psych. Marianne Bache har bl.a. arbejdet i Forsvaret, Scleroseforeningen og i Børn, Unge & Sorg som hhv. ledende psykolog og rådgivningschef og videns medarbejder og sideløbende haft deltidspraksis i København.

BK Mandag Møder
BKG - Mandag

Blixen Klub Mandag den 27.maj 2019 kl.13:00 – Sommerfrokost

Så er sæsonen næsten ved at være slut, inden vi alle holder sommerferie. Det skal markeres med en herlig sommerfrokost. Kom og vær med når kantinen i Byens Hus omdannes til vores første sommerfrokost i det grønne. Eller endnu bedre: solen skinner, det er lunt, og vi rykker udenfor mødelokalet

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.