blixen_wp_header_savanna_01-1

Kommende møder i Blixen Klub Mandag

Klik på et møde for at læse al teksten om arrangementet.

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og der anvendes tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn. Samtidig med tilmelding betaler du 20 kr. i ‘kaffepenge’. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ved større og dyrere arrangementer vil du kunne melde afbud og få beløbet retur inden tilmeldingsfristen.

Til møder på Blixen Klub Gentofte kan der maksimalt deltage 60 personer – det antal som vi har sat som maximum for et godt klubliv. Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor.

BK Mandag Møder
BKG - Mandag

Blixen Klub Mandag den 28. oktober 2019 kl. 13.00. – Foredrag af forfatter John Andersen

John Andersen har undervist på Kunstakademiets Arkitektskole. Han skriver bøger, laver udstillinger, holder foredrag og rejser.

Han har gennem mere end 50 år foretaget mange forskellige og spændende rejser. Bjergbestigning, arkæologiske ekspeditioner, isbjørnemærkninger samt kajakekspeditioner overalt langs Grønlands og Canadas kyster. Siden 2005 har han, efter en pause på 30 år, igen foretaget rejser på motorcykel.

Som uddannet arkitekt og medlem af eventyrernes klub, formår han at skabe en fuldendt beskrivelse af fortid, nutid, samfund, kultur og arkitektur.

John Andersen har bl.a. taget Silkevejen på to hjul og skrevet en spændende bog om sin tur. Verden bliver mindre og mindre. Vi får billeder og oplysninger om hændelser fra de fjerneste kroge, sekunder efter de er sket. Alligevel er der områder, de fleste af os kun har et meget overfladisk og måske fortegnet billede af. Her kommer han os til hjælp med sin beskrivelse, som i sig selv er lidt af en sensation.

Bogen ”Mit Grønland” tager os med på opdagelsesrejse i kajak og i ”Ad støvede veje Rundt I Sydamerika” møder vi mennesker, byer og landskaber, som de opleves i dag, hvor det er muligt at oversætte med mobiltelefon, navigere og sende informationer rundt i hele verden.

 

BK Mandag Møder
BKG - Mandag

Blixen Klub Mandag den 11. november 2019 kl. 13:00 – Udflugt til Folketinget

Kom med på en spændende omvisning i Folketinget og hør om Folketingets arbejde. MF, Sikandar Siddique (ALT), medlem af bl.a. Ligestillingsudvalget, Retsudvalget og Udlændinge- og Integrationsudvalget, vil tage os med rundt og samtidig fortælle om arbejdet i Folketinget. Du hører om, hvordan Christiansborg fungerer som centrum for folkestyret og lovgivningen

BK Mandag Møder
BKG - Mandag

Blixen Klub Mandag den 18. november 2019 kl. 13:00 – Foredrag om menneskerettighederne.

Foredragsholder denne mandag, Claus von Barnekow, er fhv. ambassadør ved Europarådet og seniorrådgiver i Den Danske Helsinki Komité for Menneskerettigheder.

Menneskerettigheder er et emne, der løbende dukker op i medierne. De rejser følelser og holdninger, der skaber en fordrejet og hovedløs debat. Og mange får deres viden fra medier og sociale fora. Det gælder også politikerne. Og det kan få konsekvenser.

 

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.