blixen_wp_header_savanna_01-1

Kommende møder i Blixen Klub Mandag

Klik på et møde for at læse al teksten om arrangementet.

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og der anvendes tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn. Samtidig med tilmelding betaler du 20 kr. i ‘kaffepenge’. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ved større og dyrere arrangementer vil du kunne melde afbud og få beløbet retur inden tilmeldingsfristen.

Til møder på Blixen Klub Gentofte kan der maksimalt deltage 60 personer – det antal som vi har sat som maximum for et godt klubliv. Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor.

BK Mandag Møder
BKG - Mandag

Blixen Klub Mandag den 11. marts 2019 kl 13:00 – Foredrag om “ondskab”.

Hvad er ondskab? Findes der onde mennesker? Hvori består deres ondskab – og hvorfor handler de ondt? Disse spørgsmål rejser sig i almindelighed for de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt i livet, men i særdeleshed for dem, der beskæftiger sig med livets skyggesider inden for kriminalitetens verden.

BK Mandag Møder
BKG - Mandag

Blixen Klub Mandag den 25. marts 2019 kl. 13:00 – En billedfortælling om Madagascar

Karius og Baktus og Krokodillehullet – en billedfortælling om Madagascar ved Jerry Ritz, frivillig i Røde Kors, Hørsholm. Beboelser flækket sammen af stumper og stykker. Kanaler, der er mere plasticaffald og lort, end vand. Mudder og dyreeskrementer. Slam, stank og kaos. Sådan beskriver Jerry Ritz sin 10 dages studierejse til

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte