blixen_wp_header_savanna_01-1

Blixen Klub Gentofte

DR-P1
Tryk på logoet og hør om Blixen Klub (og Hemingway) i DR's 'Kulturen på P1'
'Byens Hus' på Hellerupvej 24, 2900 Hellerup
Gentofte Kommunes Ældrepris 2018

Blixen Klub Gentofte består af to hold – et nystartet mandagshold med 130 medlemmer og et veletableret onsdagshold med 170 medlemmer pr. marts 2019.

Det enkelte hold samles én gang om ugen henholdsvis mandage og onsdage fra 13:00 til 15:00 til arrangementer, hvor kun tilmeldte medlemmer kan deltage.

Arrangementerne tilrettelægges af en frivillig styregruppe for hvert hold på baggrund af idéer og forslag fra medlemmerne på en årlig workshop. Du kan læse mere om styregrupperne på en separat underfane længere nede på siden.

Til mødet serveres kaffe/te og én lille spiselig ting f.eks. ostemad, kage, frugt, grønsager – eller det, som de ansvarlige for forplejningen har fundet på den dag. Forplejningen koster 20 kr. og er obligatorisk for alle deltagere.

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail via tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, og kun de, som har fået plads her, kan deltage. Styregrupperne har besluttet et maksimum på 60 personer for at fastholde en vis intimitet og mulighed for, at alle kan blive hørt.

De fleste møder holdes i ‘Salen’ i stue-etagen af ‘Byens Hus’. Møderne kan være overtegnede og man kan risikere, at komme på venteliste.

På grund af medlemstallet i klubben har vi besluttet at lukke for tilgang til begge hold. Det er muligt at melde sig på venteliste.

Medlemmer af Blixen Klub Gentofte skal være aktive støttemedlemmer af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte. Støttemedlemskabet koster 150,- kr., der opkræves ved årsskiftet.

Sidste nyt

Blixen Klub Gentofte er en selvstyrende netværks-gruppe organiseret under Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte.

‘Byens Hus’
Hellerupvej 24
2900 Hellerup
tel. 39 40 46 48
gentofte@blixenklub.dk 

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter eller som en selvstændig forening. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på telefon:
39 40 46 48 eller via e-mail: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2019 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.