Marianne1
BKG - Mandag

BKG - Mandag

Blixen Klub Mandag den 7. oktober 2019 kl.13:00 – Foredrag af Marianne Handler

Denne mandag byder på et spændende foredrag, der handler om at foretage en U-turn i sit liv. Hvad fostrede ideen, hvor kom motivationen fra, hvad skubbede på?

Marianne Handler startede i januar 2019 firmaet ”Mariannes Seniorhjælp”.

I sit oplæg vil Marianne fortælle sin personlige historie om, i en alder af 55 år, at foretage en U-turn ved at begive sig ud på rejsen fra at være lønmodtager i godt 30 år til at blive selvstændig erhvervsdrivende.

Den første spæde ide til at starte eget firma opstod, da NEMID og digital post blev indført. Det, der imidlertid for alvor gav næring til ideen til Mariannes Seniorhjælp, var en periode på cirka ti år, hvor en aldrende mor i stigende grad havde brug for hjælp til mindre dagligdags opgaver.

Der har været mange udfordringer undervejs, op- og nedture og der er mange historier fra hverdagen med kunderne, som Marianne Handler også vil dele med os.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af
Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på
tlf. 39 40 46 48 eller via e-mail på: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.