John Andersen
BKG - Mandag

BKG - Mandag

Blixen Klub Mandag den 28. oktober 2019 kl. 13.00. – Foredrag af forfatter John Andersen

John Andersen har undervist på Kunstakademiets Arkitektskole. Han skriver bøger, laver udstillinger, holder foredrag og rejser.

Han har gennem mere end 50 år foretaget mange forskellige og spændende rejser. Bjergbestigning, arkæologiske ekspeditioner, isbjørnemærkninger samt kajakekspeditioner overalt langs Grønlands og Canadas kyster. Siden 2005 har han, efter en pause på 30 år, igen foretaget rejser på motorcykel.

Som uddannet arkitekt og medlem af eventyrernes klub, formår han at skabe en fuldendt beskrivelse af fortid, nutid, samfund, kultur og arkitektur.

John Andersen har bl.a. taget Silkevejen på to hjul og skrevet en spændende bog om sin tur. Verden bliver mindre og mindre. Vi får billeder og oplysninger om hændelser fra de fjerneste kroge, sekunder efter de er sket. Alligevel er der områder, de fleste af os kun har et meget overfladisk og måske fortegnet billede af. Her kommer han os til hjælp med sin beskrivelse, som i sig selv er lidt af en sensation.

Bogen ”Mit Grønland” tager os med på opdagelsesrejse i kajak og i ”Ad støvede veje Rundt I Sydamerika” møder vi mennesker, byer og landskaber, som de opleves i dag, hvor det er muligt at oversætte med mobiltelefon, navigere og sende informationer rundt i hele verden.

 

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af
Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på
tlf. 39 40 46 48 eller via e-mail på: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.