Samtalesalon
BKG - Mandag

BKG - Mandag

Blixen Klub Mandag den 23. september 2019 kl. 13:00 – Samtalesalon med temaet “Dannelse”

Kom og vær med til vores 2. samtalesalon i Blixen Klub Mandag med temaet ”DANNELSE”.

I en samtalesalon får du, som medlem af klubben, en god mulighed for at lære de andre medlemmer bedre at kende. Det giver også mulighed for at finde sammen med andre kvinder, der evt. deler ens interesser.

Dannelse er et vidt begreb, men du kan f.eks. tage udgangspunkt i de tanker Emma Gad gør sig i sin bog Takt og Tone fra 1918.

Emma Gad siger: Al virkelig god opførsel kommer indefra, udspringer naturligt fra det sind, som er åbent for velvilje, forståelse, og medynk med andre. Gælder det også i dag?

Du kan også tale om dannelse som mellemmenneskelige færdselsregler, etikette/normer, og/eller ”hjertets dannelse”. Hvad sker der, hvis ikke der findes sådanne uskrevne færdselsregler? Et normløst samfund?

Og hvad sker der, når forskellige (nationale og internationale) kulturer mødes med hver sin opfattelse af, hvad der er dannelse/pli?

 

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af
Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på
tlf. 39 40 46 48 eller via e-mail på: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.