Ulla Sandbæk
BKG - Mandag

BKG - Mandag

Blixen Klub Mandag den 2. december kl. 13:00 – Ulla Sandbæk om “Palæstina Trilogien”.

Ulla Sandbæk, medlem af vores klub, politiker og tidligere sognepræst, vil denne mandag holde foredrag ud fra sin nyeste bog ”Palæstina Trilogien”. Alle bogens fortællinger er historier fra det virkelige liv.

Bogens 1. del handler om de 2 år Ulla tilbragte i Israel fra 1967 til 1969, hvor hun kom til at elske Israel og følte sig halvt som israeler. Efterfølgende ville hun ikke høre tale om nogen som helst form for kritik af Israel.

En del, der handler om mødet med palæstinenserne og Palæstina, som Ulla besøgte som medlem af  Palæstinadelegationen i Europaparlamentet. Et chokerende besøg, der vendte op og ned på alle de forestillinger, hun hidtil havde haft om Israels besættelse af Palæstina. Ulla boede i en årrække i Palæstina og kom til at føle sig halvt som palæstinenser. Under sit ophold underviste hun palæstinensiske kvinder, der havde siddet i israelske fængsler som politiske fanger.

Tredje del handler om en palæstinenser og hans hustru og børn, – en fredsforkæmper, som kunne være blevet Yassar Arafats efterfølger, men som blev myrdet af den israelske hær.

Lige nu er et manuskript til en film, baseret på bogen, næsten færdiggjort.

 

 

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af
Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på
tlf. 39 40 46 48 eller via e-mail på: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.