Hanne Boerner
BKG - Mandag

BKG - Mandag

Blixen Klub Mandag den 2. september 2019 kl. 13:00 – Foredrag af børne- og ungdomspsykiater Hanne Børner

Deltag i dette arrangement og kom og hør et spændende foredrag om børns trivsel v/ børne- og ungdomspsykiater Hanne Børner, et af vores medlemmer i Blixen Klub Mandag.

Under overskriften: ”Psykisk mistrivsel, psykisk sårbarhed eller psykisk lidelse?”vil Hanne indføre os i problematikkerne omkring hvordan børn og unge trives.

Hanne Børner har erfaring som tidligere centerchef for børne- og ungdomspsykiatrien i Region Hovedstaden. Hanne gik på pension for ca. 4 år siden, men er fortsat som konsulent i ankestyrelsen og er næstformand i det faglige videnskabelige selskab for børne- og ungdomspsykiatere. Det har medført, at hun er med i flere ministerielle arbejdsgrupper, der omhandler sociale, sundhedsfaglige og skolemæssige forhold for børn og unge.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af
Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på
tlf. 39 40 46 48 eller via e-mail på: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.