knogleskorhed
BKG - Mandag

BKG - Mandag

Blixen Klub Mandag den 16. september 2019 kl. 13:00 – Foredrag om Osteoporose

Hvad kan vi selv gøre, for at forebygge Osteoporose (knogleskørhed)? – en sygdom som desværre først giver symptomer, når den er ret fremskreden.

Foredraget denne mandag handler om hvad Osteoporose er. Hvilke gener er der, og hvilke problemer medfører sygdommen. Hvordan diagnostiseres sygdommen. Hvilke risikogrupper, – hvem rammes, behandlinger og forebyggelse, er noget af det, du vil få mere at vide om.

Lise Hejl Hyldstrup har beskæftiget sig med knogleskørhed i over 25 år, specielt indenfor forskning og udvikling. Lise er uddannet sygeplejerske og har en Master i professionel kommunikation.

For 5 år siden blev konsulentfirmaet Hyldstrup Medical etableret, hvorigennem der ydes projektledelse for et stort internationalt database projekt, der fokuserer på rygsøjlegigt. Herudover er Lise Hejl Hyldstrup tilknyttet en reumatologisk forskningsenhed på Rigshospitalet. Bestyrelsesarbejde, for Osteoporoseforeningens lokalafdeling Hovedstaden Nord samt samarbejde med foreningens hovedkontor i flere sammenhænge igennem de sidste 4 år, er også hverv, der varetages.

Efter foredraget har du fået større viden om knogleskørhed, og hvad du selv kan gøre for at styrke dine knogler.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af
Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på
tlf. 39 40 46 48 eller via e-mail på: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.