191003 -Lisbeth Zornig
BK Vallensbæk

BK Vallensbæk

Torsdag d. 3.10.19. kl. 10.15-12.15. Lisbeth Zornig Andersen: Fra vrede til voksen.

Foredrag af Lisbeth Zornig om mønsterbrydning på godt og ondt og om at leve et til tider ret rodet og ukønt liv som karrierekvinde, mor, hustru og offentlig person, når man har en hel del unoder med i bagagen fra en utæmmet barndom i den sociale skyggeside af samfundet.

Lisbeth Zornig Andersen voksede op i et hjem præget af seksuelle overgreb, vold og fattigdom, men fik alligevel en universitetsuddannelse som økonom, blev mor til fem børn, gjorde karriere i IT-branchen og blev børnerådsformand.

Umiddelbart lyder det som en lykkelig fortælling. Men her fortæller Lisbeth om vrangsiden, når barndommen kaster lange skygger ind i voksenlivet, hvor skam, angst, mistillid, søvnbesvær og grænseløshed er faste følgesvende.

Foredraget er personligt og ærligt, og rummer både tragikomiske anekdoter og mere alvorlige beretninger om, hvor kompliceret det kan være at begå sig, fordi hun stadig ikke mestrer middelklassens koder til fulde. Desuden gennemgår Lisbeth forskellige former for senfølger af en svær barndom, ligesom hun kommer med en række anbefalinger til at mestre udfordringerne.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af
Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på
tlf. 39 40 46 48 eller via e-mail på: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.