Ulla Mielke - zebra
Blixen Klub Rudersdal

Blixen Klub Rudersdal

Tirs. 1. okt kl. 14 – DEBUT SOM FORFATTER OG MALER SOM 72-ÅRIG

Ulla Mielke er medlem af Blixen Klubben og var i efteråret aktuel med en udstilling i Nærum Kirke. Hun  har haft en farverig karriere fra stewardesse hos SAS i pionértiden med propelfly til de første jetfly. Senere blev hun den første udlandschef på Det Danske Filminstitut og igennem 14 år ansvarlig for PR-fremstød for danske film i udlandet på de store internationale filmfestivaler.
Arrangerede desuden kulturfremstød i det tidligere Østeuropa med deltagelse af daværende kulturminister og en række danske kunstnere inden for film, ballet og musik.

     

Har siden hun var ganske ung interesseret sig for alt, der har med kunst og kreativitet at gøre. Har deltaget i en række malerkurser i ind- og udland og hele tiden eksperimenteret med teknikker og materialer, lige fra akvarel, olie til akryl, pastel og papircollager. Ud fra malerierne kan man se, at hun arbejder med motiver, der tager udgangspunkt i et figurativt let abstrakt formsprog oftest inspireret af naturen.

Ulla Mielke har i 2015 udgivet sine første 2 bøger, børnebogen ALLE MINE DYREVENNER og digtsamlingen LIVSVALEUR, begge skrevet og illustreret af hende selv. Børnebogen ALLE MINE DYREVENNER er velegnet til højtlæsning for de 2-6 årige. Rejser til bl.a. Grønland, Afrika, Indien og Sri Lanka inspirerede til at tegne for børn og siden skrive tekst hertil.

Inspiration til digtsamlingen LIVSVALEUR er kommet ved at opleve almindelige menneskers færden på gader, i bus, tog og biler. Alle har en fortravlet hverdag, og der er langt mellem de enkelte smil. Inspirationen til de poetiske digte opstod ved at færdes i den skønne danske natur. Digtene hylder tidens tanker og stemningsbilleder og berører væsentlige temaer som hverdagsliv, arbejdspres, ensomhed, ungdom og alderdom, hverdagens stress, politik og økonomi. Men der er også poetiske digte med oplevelser af årstidens skiften fra vår, til sommer, efterår og vinter.

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af
Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på
tlf. 39 40 46 48 eller via e-mail på: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.