Dorte Nielsen
Blixen Klub Rudersdal

Blixen Klub Rudersdal

Video om at være med i Blixen Klubben

BLIXEN KLUB

Hvorfor vælger hundredevis af kvinder at være med i Blixen Klub Rudersdal? Det svarer flere af dem på i filmen om Blixen.Blixen Klub består af kvinder over 60, som mødes om foredrag og samvær, udflugter og fællesskab. Klubben er blevet så populær, at der er lukket for tilgang og mere end 40 kvinder på venteliste.Med filmen vil Blixen inspirere kvinder til at starte en søster klub. Vil du være med til at starte en ny Blixen Klub, så er der informations- og opstartsmøde den 18. november. Tilmelding til sos@stadil.net.Filmen er lavet af Søs Stadil og Dorte Nielsen, som har lært at lave film på mobiltelefonen på workshoppen 'Film din Forening', som @pPeter Zeuthen fra Visual Story holdt Frivilligcenter Rudersdal Workshoppen blev finansieret af Rudersdal Kommune #vildumed? #NyBlixenKlub

Geplaatst door Frivilligcenter Rudersdal op Dinsdag 29 oktober 2019

 

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af
Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på
tlf. 39 40 46 48 eller via e-mail på: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.