Henrik Egede-Lassen er en naturfotograf, som har filmet under vandet på alle 7 kontinenter
BK Lyngby

BK Lyngby

Hvis jeg overlever det her – bliver det en god historie 18. november 2019

Naturfotograf Henrik Egede-Lassen har oplevet de mest utrolige ting på sine utallige rejser til verdens fjerne egne. Og det er faktisk et under, at han stadig er i live, for på sine rejser har han haft nærkontakt med alt fra hajer og kannibaler til isbjørne, krokodiller og nogle af verdens farligste giftslanger.

Kærlighed til naturen, vovemod, en god portion held og evnen til at gå med tilfældighederne er hovedingredienserne i Henriks måde at leve sit liv på. Helt fra barndommen har han holdt af naturen og været fascineret af vild natur, oprindelige folk og farlige dyr.

Henrik Egede-Lassen har udgivet bogen ‘Hvis jeg overlever det her – bliver det en god historie’, og fortæller med udgangspunkt i den om sit eventyrlige liv.

 

 

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af
Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på
tlf. 39 40 46 48 eller via e-mail på: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.