Bjarne
BK Lyngby

BK Lyngby

Kvinde: Tag hånd om din investering! 23. september 2019

Ofte er det manden i et parforhold, der står for forvaltningen af de større økonomiske investeringer i familien. En del kvinder, enlige såvel som gifte, står usikkert over for opgaven og er tilbøjelige til at overlade den til tredjepart. På mødet kan du blive inspireret til, hvordan du kan gribe det an, når direktør Bjarne Jensen fra StockRate fortæller om uafhængig og personligt tilpasset formueforvaltning. StockRate arbejder inden for områderne aktier og obligationer, og der er således tale om et alternativ til fx at lade banken forvalte opsparing og pensionsmidler.

Direktør Bjarne Jensen startede StockRate for snart 12 år siden, og virksomheden forvalter nu 4 milliarder kroner for små og store investorer.

Kom og hør et anderledes bud på, hvordan man kan passe på sin opsparing.

 

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af
Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på
tlf. 39 40 46 48 eller via e-mail på: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.