Agersø_Mølle
BK Greve

BK Greve

Blixen Klub -Tirsdag Den 4. oktober 2019 Udflugt til Agersø

Vi skal på udflugt den 4. oktober 2019 og denne gang samlet i bus til Agersø – sjælens vitamin

Tilmelding til Ulla på tirsdagsmøderne og senest betaling den 10. september 2019.

Vi kører til Stigsnæs hvor vi går ombord på den lille Agersø færge. Efter 15 min. ankommer vi til havnen i Agersø som er en idyllisk dansk ø – 7 km lang og 3 km bred.

Vi skal deles i to hold, således at det ene hold starter en hyggelig guidet byvandring der bygger på solid viden, kærlighed til øen og landsbyen og den gode historie. Vi ser også møllen, kirken og historiestalden. Det andet hold tager på skøn landtur med traktorbussen og stopper bl.a. ved Agersø Skanse fra 1808 og den gamle smedje.

Vi er alle samlet til frokost, en bid af Agersø, inkl. 1. øl, vin eller vand på Agersø Kro som er fra 1874.

Efter frokost bytter holdene rundt og slutter alle på Agersø havn hvor der venter en kop kaffe med kage  (i det fri) ved Ankerpladsen. Kig evt. ind til den blinde børstenbinder og der er mulighed for at købe Agersø honning inden vi siger farvel til Agersø og stiger ombord på Agersø færgen.

Opsamling:
Greve svømmehal kl. 8.15 – hjemkomst ca. kl. 17:30 Greve Svømmehal.

Diverse:
Inkl. i prisen: Bustransport, færge, guidet byvandring, traktorbussen, frokost – en bid af Agersø inkl. 1. genstand, kaffe og kage på havnen.

Afgang og pris:
Fredag d. 4. oktober 2019
Pris pr. person kr. 695,- v/min. 40 personer

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af
Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på
tlf. 39 40 46 48 eller via e-mail på: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.