Jytte Hilden
BKG - Onsdag

BKG - Onsdag

Blixen Klub Onsdag den 22. maj 2019 kl. 13:00 – Jytte Hilden – Takt og Tone til Tiden

Foredrag af tidligere kulturminister Jytte Hilden om bogen: Takt og Tone til Tiden -en debatbog om skik og brug 

Emma Gads uopslidelige Takt og Tone er blevet 100 år. Den kom i 1918. Mange af hendes gode råd har stadig gyldighed, andre virker håbløst forældede. I hendes muntre etikettebog kunne opkomlinge og andet godtfolk orientere sig om sociale spilleregler i samfundets bedrestillede lag. 

2018 var osse 50-året for 1968 med det oprør, der kastede vrag på traditioner, autoriteter og normer for arbejds- og familieliv i industrisamfundet. Unge gjorde oprør mod ældre, kvinder mod mænd, børn mod forældre, studerende mod professorer. Ud med det hele. 

Men der er spilleregler alle vegne, hvor mennesker mødes. De to jubilæer har inspireret tidligere kulturminister Jytte Hilden og forfatter, journalist Pia Fris Laneth til at bede 13 kloge folk beskrive, hvordan uskrevne regler i hjemmet, i det offentlige liv og på arbejdet har ændret sig siden da – til det værre og til det bedre, men først og fremmest til noget helt andet. 

 

Der findes Blixen Klubber i flere af landets kommuner. De fungerer som en aktivitet under det lokale Frivilligcenter. Det kan du læse mere om på de enkelte klubbers undersider.

Blixen Klub hjemmesiden administreres af
Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, der kan kontaktes på
tlf. 39 40 46 48 eller via e-mail på: gentofte@blixenklub.dk

Copyright 2018 - Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Vi regner med, at det er OK - og det kan du bekræfte her.